• ISBN 978-963-872-689-6
  • 220 oldal
  • Ára: 2 490 Ft
Körmendi Nóra

Az utolsó mester

Ez a történet egy teljesen új birodalomba kalauzolja el az olvasót: az érzések zűrzavaros kavalkádjába, ahol oly sokan eltévedtek már. A regényes formában megírt, ezáltal mindenki számára könnyebben befogadható tanításokban választ találunk számtalan olyan kérdésre, amit ezidáig talán még megfogalmazni sem tudtunk.
 
Egyvalami azonban garantált: a könyv végére mi is közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, hiszen végig olyan helyzeteket vonultat fel, amiken a hétköznapi életben sokszor átsiklunk, ahelyett, hogy megértenénk és belátnánk fontosságukat. Így egyfajta gyakorlati útmutatót kaphatunk ahhoz a labirintushoz, melynek középpontjában mindenki önmagára találhat!
 
 
A szerzőről:
 
Körmendi Nóra Szegeden nőtt fel, ott végezte el a filozófia szakot. Választása nem véletlenül esett a filozófiára, mindig is sok kérdése volt, amire válaszokat keresett. Az író első könyve, Az utolsó mester egy rendhagyó vállalkozás eredménye, a szerző a keresése során megtalált válaszait – szokatlan módon – regényes formában osztja meg az olvasókkal, és e mellett bemutatja magát azt a fejlődési utat, amit az önmagát kereső ember bejár.